Талантливите певици от ВГ "Детски свят" с ръководител Анета Петкова

...
Талантливите певици от ВГ "Детски свят" с ръководител Анета Петкова
Коментари Харесай

Вокална група от Мездра спечели първо място на престижен фестивал /снимки/

Талантливите певици от ВГ "Детски свят " с началник Анета Петкова сграбчиха първото място на състезанието "Лей се, ария ", извършен в Руския дом в София, научи организация BulNews. Чаровните певици вземат участие за първа година във фестивала, отдаден на любовта към съветските песни. Те завоюваха наградата като победиха участници от цяла България.
Организатори на фестивала са Дружество „ Руски камерен театър”, Младежко обединяване „ Стремеж”, Руски културно-информационен център и Представителство на Россотрудничество в България. В състезанието вземат участие деца от 5 до 18 год. възраст. Основната цел е да се разпространява съветската детска ария измежду децата в България и да се създат условия за другарство и взаимни планове.
Фестивалът е за самостоятелно и групово осъществяване. Вокалната група към ЦПРЛ-Мездра "Детски свят " сграбчи първото място за групово осъществяване с песента "Дважды два четыре ". Нашите страхотни певици победиха групи от Велико Търново, София, Пловдив, Дупница и други градове на България. Ръководителят на групата Анета Петкова показа, че е горда с премията, тъй като мездренските ангелчета са победили участници от съветски клубове, занимаващи се единствено с съветски песни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР