Талантливи, екстравагантни и провокативни кандидати ежедневно се борят за вниманието

...
Талантливи, екстравагантни и провокативни кандидати ежедневно се борят за вниманието
Коментари Харесай

Любо в ролята на китарист на AC/DC в кастингите на X Factor

Талантливи, екстравагантни и провокативни претенденти всекидневно се борят за вниманието на журито в кастингите за пети сезон на музикално шоу № 1 – X Factor.

Зареждащото осъществяване на AC/DC от хард рок почитателка предизвика Любо Киров да влезе в ролята на китарист на паметната тайфа.

Какво сподели още Любо за упованията си от новия сезон на X Factor, вижте във видеото.

Менторът и жури в шоуто сподели неотслабващ възторг, до момента в който свири на въздушна китара и подскача в стила на същинските рок титани.



Стюарт-рапър дойде от Дубай, с цел да трансформира шоуто в театър със специфична хореография. Кандидатът дефинира поп иконата Мадона като „ своя духовна майка “, а на журито остана да дефинира дали може да се трансформира в крал на поп музиката.

„ Пореден неповторим дует ни демонстрира, че този сезон ще бъде извънреден! За първи път си бленувам да ми се паднат групите! “, съобщи Саня, разяснявайки изключителното наличие на надарени банди измежду претендентите в новия сезон.

След прослушванията онлайн гениите ще се насочат към подготвителния лагер, който ще отсее най-хубавите реализатори, отправяйки им разнообразни артистични провокации.

Не пропускайте пети сезон на музикално шоу № 1, което се завръща тази есен по NOVA.

Актуални вести за шоуто ще откриете на уеб страницата на формата, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР