Талантливата българска оперна певица Соня Йончева е новият национален Посланик

...
Талантливата българска оперна певица Соня Йончева е новият национален Посланик
Коментари Харесай

Оперната певица Соня Йончева стана посланик на УНИЦЕФ в България

Талантливата българска оперна певица Соня Йончева е новият народен Посланик на благосклонност на УНИЦЕФ в България. Тя ще бъде покровител за правата на децата, в това число правото на опазване на здравето, обучение, тъждество, протекция, и ще предизвиква обществените промени и присъединяване на децата в построяването на тяхното мечтано бъдеще.

" Подкрепата за УНИЦЕФ в България е доста значима за мен. УНИЦЕФ дава глас на децата и основава по-добър свят, в който те могат да се развиват и да осъществят личния си капацитет. Да можеш да окажеш помощ и да си част от тази идея е прелестно. Аз съм израснала в България, стремейки се да стана оперна певица, и изпитвам мощна персонална ангажираност към децата в родината си ", показва Соня Йончева.

Оперната певица се причислява към напъните на УНИЦЕФ България да увеличи осведомеността за смисъла на образованието и в поддръжка на психологичното здраве на децата и младежите. Особено във времената на невиждана рецесия и световна пандемия, изкуството и музиката оферират леговище и механизъм за справяне с " новото обикновено ".

От УНИЦЕФ оповестиха, че от 3 ноември  тя поема формалната си нова роля като народен дипломат на УНИЦЕФ в България и заема място измежду видни персони, които способстват за задачата на УНИЦЕФ да промени живота на децата.

Соня Йончева се причислява към националните посланици на благосклонност на УНИЦЕФ в България - Елена Петрова и Владимир Ампов - Графа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР