Талантливата българска лекоатлетка Лиляна Георгиева е уверена, че скандалът, в

...
Талантливата българска лекоатлетка Лиляна Георгиева е уверена, че скандалът, в
Коментари Харесай

Талантливата Лиляна Георгиева вярва, че ще се върне по-силна след скандала в атлетиката

Талантливата българска лекоатлетка Лиляна Георгиева е уверена, че абсурдът, в чиято основа попадна, ще ѝ помогне да стане по-мотивирана и мощна. Сребърната медалистка на 1500 м от европейското за девойки ще пропусне целия сезон поради напрежение, подбудено от желанието ѝ да смени клуба си.

През зимата тя изиска да се раздели с досегашния си клуб " Тракия " (Пловдив) и да премине в " Актив 2013 ". Председателят на " Тракия " Лиляна Томова съобщи, че е било подготвяно съглашение сред двата клуба, с цел да може прехвърлянето да се реализира. По думите ѝ казусът зародил, откакто по време на шампионат в Пловдив състезателката е посочила непристоен жест към трибуните.

" Измихте си ръцете още веднъж с мен и жеста ми насочен към госпожа Станкович (досегашният ѝ треньор Радмила Станкович), само че не казвате за лъжите през тези четири месеца, че ще тичам и разигравките и безполезните диалози, в които бяхте толкоз блага и безапелационна, че всичко ще бъде в моя изгода. Госпожо Томова, обещахте, че съглашение ще има, тъй като вие като огромен състезател и човек на равнище дадохте дума, че ще бъде грехота да унищожите гения ми, тъй като имам недоразумение с Радмила Станкович ", написа Георгиева във " Facebook ".

 Талантливата Лиляна Георгиева има вяра, че ще се върне по-силна след абсурда в атлетиката
© LAP.bg

Тя се извини на всички, участвали на стадиона, за жеста си. Но изясни, че Томова и Станкович " са я създали луда с лъжите си ". " След всичкия този душевен тормоз, който ми нанесохте, не мислех, тъй като бях наясно, че каквото и да направя, вие няма да ме пуснете да се състезавам тази година, тъй като това при вас е процедура. "

" Постигнахте едно - спряхте ме, само че няма да ме откажете. Дори ви благодаря за всичко това, което направихте, тъй като ми отворихте толкоз доста порти и всичко ми върви както би трябвало. Благодаря ви, продължавайте все по този начин, с цел да ставам още по-силна и по-мотивирана ", добави Георгиева.

Тя притегли вниманието още през 2015 година със мощните си резултати. Впоследствие няколко пъти усъвършенства национални върхове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР