Талантливата актриса от трупата на Народния театър София Бобчева ще

...
Талантливата актриса от трупата на Народния театър София Бобчева ще
Коментари Харесай

Фолкпевицата на Народния театър ниже детски стихове

Талантливата актриса от трупата на Народния спектакъл София Бобчева ще си каже краткотрайно „ сбогом “ с публиката на 19 май с последно за сезона зрелище на моноспектакъла „ Бонбон “, в който е в ролята на шеметната фолкпевица Марчела. София заяви, че тя и героинята й се отдават на новата си пристрастеност – писането на детски стихове. „ Смятам да се отдръпва за лека креативна отмора, в която този път съм решила да пиша детска лирика, тъй като след триумфа на книгата ми „ Силиконови усеща “ считам, че този път е време да се заема с нещо по-чисто и по-…, ами нещо по́. Ето и част от едно мое произведение, което още, ммм, създавам: „ Пате, пате...нека да изпия свойто лате... “ и останалото ще го измисля до 19-и. Очаквам ви за краткотрайно сбогом “, споделя с мигане театралната Марчела. В артистичното съсловие подозират, че Бобчева скоро ще става майка: ролята й в премиерната режисура на Народния „ Чудесна неделя за Creve Coeur “ ще наследи колежката й Ева Данаилова, а за няколкото женски облика в комедията „ Игра за двама “ в „ Сълза и смях “ паралелно с Александър Кадиев да замести София към този момент репетира младата актриса Стефани Ивайло.

Голямата изненада за феновете на „ Бонбон “ на 19 май ще бъде подаръкът – плюшен вълк, който ще открие своя нов собственик посредством лотария, изтеглена от самата Марчела/София. За всички в салона пък ще има по един розов бонбон. Специално за спектакъла сцена „ Апостол Карамитев “ ще се преобрази в тайнствената къща на Грейт Фадър. София Бобчева в ролята на фолкпевицата Марчела влиза в риалити шоуто „ Прозрачната стая “ с вярата да върне изгубената си известност. Излага себе си на показ пред милионна публика, водена от гласа на Фадъра и неумолимите му въпроси. Героинята й ще се срещне очи в очи с предишното си, ще се изправи против избора и страховете си, ще разкрие секрети истории от тъжно-смешния си неуместен живот, които в никакъв случай не е изричала на глас…

Режисурата на моноспектакъла е на Емил Бонев, а завладяващата история на певицата Марчела е основана от перото на Здрава Каменова. Сценографията и костюмите са дело на Елена Иванова, музиката – на Стефан Димитров, хореографията – на Анна Пампулова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР