Талантът на Славия Филип Кръстев, който направи своя дебют за

...
Талантът на Славия Филип Кръстев, който направи своя дебют за
Коментари Харесай

Филип Кръстев: За мен това е нещо невероятно, доста добър отбор сме, беше страхотно

Талантът на Славия Филип Кръстев, който направи своя дебют за националния тим на България при провалянето с 0:1 от Уелс, разгласи, че отборът е задоволително добър, с цел да се бори със мощните страни на Стария континент.

“За мен това е нещо необикновено. Опитът, който изпитах освен в този мач, само че и в предходния против Ирландия… Доста нещастно загубихме точки и в двата мача. Мачовете са на много високо движение и за мен беше ужасно да видя футбола, който се играе на национално равнище.

Мисля, че сме много добър тим и можем да се борим против мощните. Малко нещастно се получи със загубата на точки в последните минути. Надявам се да печелим точки отсега нататък.

Атмосферата в съблекалнята е страхотна, добър колектив сме и за мен е прелестно да съм част от този тим.

Пожелавам си да бъда още веднъж част от националния тим, да победим Унгария, а по-късно и в другия мач, и да се класираме за европейско”, сподели Кръстев след злополучното проваляне на трикольорите, които позволиха попадение в последните секунди на срещата. Лига на нациите 2 кръг, неделя 6 септември  Уелс 1:0краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР