Таксиметров шофьор пристигна в неадекватно състояние на заявка в Пловдив.

...
Таксиметров шофьор пристигна в неадекватно състояние на заявка в Пловдив.
Коментари Харесай

Недопустимо! Таксиметров шофьор пристигна в надекватно състояние на заявка в Пловдив

Таксиметров водач дойде в несъответстващо положение на поръчка в Пловдив. Това настояват читатели на  TrafficNews , които описаха, че преди няколко вечери са си повикали таксиметрова кола, която е облепена със стикери на „ Елма такси ” и употребява техния ефир.
Прочетете още
На мястото на поръчката дошъл млад мъж, който съгласно хората извикали таксито, е бил несъответстващ, а на всичкото от горната страна е имал и ситуирана до себе си отворена бира.

„ Бяхме безусловно втрещени по какъв начин лидерът на таксито говореше несвързано и настояваше да ни закара. Форсираше с колата си, набиваше спирачки, въртеше се, даже засече две коли преди да успее да спре до нас. Нека момчето с черната тениска и отворената бира поеме отговорност и в никакъв случай повече да не кара таксито си в такова плашещо състояниe ”, разказаха те.

С цел да предотвратят сходни следващи дейности, пловдивчаните са алармирали до таксиметровата компания за случката и са продиктували регистрационния номер на автомобила, с цел да може рисковият водач да бъде открит и вероятно отхвърлен от служба както би следвало.



„ Това си беше чист палач на пътя. Диспечърките ми споделиха, че изказванията ни са клюка. 15 минути водихме усилена битка, с цел да схванат госпожите по телефона какво се е случило. А в случай че се бяхме качили в колата и бяхме изгубили животите си, каква щеше да е реакцията им? ”, питат пловдивчаните.

Потърсихме позиция и от таксиметровата компания от където обявиха, че до този миг не е пристигал сходен сигнал и не са наясно със случая.

Очаквайте детайлности!

Видео:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР