Тъкмо като реша, че няма какво повече да се случи

...
Тъкмо като реша, че няма какво повече да се случи
Коментари Харесай

Големият Samsung Galaxy Note8 сяда на трона на кралството Android

Тъкмо като реша, че няма какво повече да се случи в играта за превъзходство в света на мобилните технологии, и не щеш ли то се случва.

Новият е тежката артилерия, която Samsung изваждат в борбата за софтуерно превъзходство. Нещо повече, с него те сядат още веднъж на трона в кралството Android.

Samsung  Galaxy  Note 8 е екипиран с оптимален брой характерности и е първият Samsung телефон с две задни камери. Това плюс тънкия прикрит в корпуса стилус Pen дава на потребителите явно преимущество пред останалите телефони, което аз през днешния ден имам опцията да ви показва.



Започвам с двете задни камери на  Samsung  Galaxy  Note 8 , тъй като персонално за мен камерата е от извънредно значение. И двете 12-мегапикселови камери са снабдени с оптична стабилизация на изображението както на широкоъгълния обектив, по този начин и на телеобектива, което е изключително значимо, в случай че снимате придвижване или видео. Първото, което прави ужасно усещане в фотосите, е положителният фокус и дълбочината на фрагмента. Като бонус може да се получи в допълнение „ размазване ” на фона чрез плъзгач, който го прави или до момента в който снимате, или по-късно. Samsung  Galaxy  Note 8 може да резервира широкоъгълен кадър на една и съща фотография, т.е. на процедура прави две фотоси едновременно (Dual Capture). Устройството има 8-мегапикселова камера начело, която, в случай че сте фенове на селфитата, няма да ви разочарова.



Екранът е 6.3-инчов , само че устройството се побира елементарно в ръката, тъй като дизайнът е продълговат и по-тесен. Дава ти опция да гледаш, четеш, рисуваш, чертаеш и пишеш умерено. Но това, което се надгражда при,   е съществуването на доста модернизиран стилус .



Никога не бях употребила стилус, но  Pen  се оказа нещо ужасно – дава опция бързо да пишеш бележки, да отваряш елементарно разнообразни shortcuts на приложения или бързи бележки от всеки екран даже в случай че смарт телефонът е заключен. Можеш да напишеш 100 страници от заключен екран и да ги отваряш там, без да се постанова да отключваш телефона. Самият стилус има и една очарователна и потребна добавка – „ гумичка ”, с която можеш елементарно да триеш написаното/нарисуваното. Стилусът дава страхотна маневреност – можеш да режеш, преместваш, копираш, запазваш разнообразни детайли от екрана, да създаваш gif изображения от видеа или да добавяш цветни резултати към фотоси и известия, с цел да ги споделяш с приятелите си. Допълнително функционалността Pen  Translate разрешава да превеждаш освен обособени думи, само че и цели фрази на десетки езици или да обръщаш единици и задгранични валути.



Останалото? Samsung Galaxy Note8 е ужасно хубав, не наподобява недодялан макар размера си и има бистър екран . Можеш да извикаш приложения от бърз режим, а по този начин също да го ползваш на splitscreenmode, т.е. да разделиш екрана на две и да виждаш паралелно две приложения. Ако си фен на гласовите команди, тук можеш на процедура да контролираш телефона по този метод, в това число фотосите по албумите. Samsung Galaxy Note8 се зарежда безжично, прахоустойчив и водоустойчив е .



Сигурността му е обезпечена с благоприятни условия за пръстов отпечатък и сканиране на ириса , което, почтено казано, ми се коства към този момент прекалено много... Прилагането на пръстовия отпечатък намирам за неловко за женската ръка (малко надалеч е), а ирисовата идентификация може да не е сполучлива от първия опит, тъй че, в случай че човек не е сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, положителният остарял ПИН код ми се коства най-удобен.

Samsung Galaxy Note8 има мощна продуктивност с 6 GB RAM, 10-нанометров процесор и памет до 256 GB, което е всичко, което ти би трябвало за безпроблемно сърфиране, развлечение или работа.

Остава да загатна и малко за батерията, „ слонът в стаята ” на Samsung. След Note7 Samsung вършиха изключителни проби както на S8 и S8+, по този начин и на новия смарт телефон – тук процесът е 8-степенен. Почти несъмнено е, че това, което беше уязвимост и пропуск, към този момент ще е мощ и преимущество на Samsung.

В умозаключение, e най-хубавото от света на Android във високия клас телефони и може да прави доста! У нас се предлага от 15 септември в два цвята: „ среднощно черно ” и „ кленово златно ”.



С поддръжката на Samsung

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР