Така той коментира новината, че вчера Софийски градски съд пусна

...
Така той коментира новината, че вчера Софийски градски съд пусна
Коментари Харесай

Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Господ наказва!

Така той разяснява новината, че през вчерашния ден Софийски градски съд пусна предварително от пандиза мъжа, който преди 3 години умъртви с джипа си сина му. Решението не е оконателно, прокуратарата ще го апелира, само че в случай че и втората инстанция реши по този начин, предприемачът Цветан Пъков ще излезе на независимост. Виновният водач е изтърпял малко над 3 години и 6 месеца от наказването си, остават му 5 месеца.

"През останалото време си е бил по клубовете и нощните заведения. Той непрекъснато си е тук със фамилията. Него го пускат, а нашето дете ще си гние в земята. Не съжалява сигурно за това, което извърши. Нито за секунда не съм повярвал в правораздаването. Но има Господ, това е. Господ вижда и ще го накаже”, сподели още през сълзи Петър Гевечанов пред bTV.

Само ден преди този момент бащата на Петьо има мотив още веднъж да се усмихне - ражда му се наследник , който е кръстен Божидар. Научава обаме новината за освобождението на Пъков от брачната половинка си, която още е в родилното. Семейството има още едно момченце.

Близо 3 години след съдбовната датата 14 април 2015 година на мястото на случая припомнят паметната плоча и пано, на което е изобразено ангелче и надписа: „ Спрете се, убийци на деца!”

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР