Така правят всички жени - комичната опера на Моцарт излиза

...
Така правят всички жени - комичната опера на Моцарт излиза
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Комична опера на Моцарт за жените излиза на сцена

„ Така вършат всички дами ” - комичната опера на Моцарт излиза на сцена на 8 март. За някои празник - за други не. Но мотив да си премерим преимуществата и минусите със мощния пол. В Дома на културата „ Борис Христов ” в Пловдив.

Елена Панайотова ни вкарва в занимателна и красива история, наситена с доста обич. История, остаряла като света - за обич, ревнивост, машинация и другарство. Диригент на спектакъла е Лучано Ди Марино.

Група Джеръми? и Кирил Маричков ще стъпят на една сцена в Sofia Live Club на следващия ден.

Ще чуем новия шлагер „ Не си самичък ". Ерсин Мустафов и Ташо Колев са създатели на музиката, аранжиментът е взаимен.
Гергана Нойкова, създател на текста: Да работиш с човек като Кирил Маричков е опция да учиш и да черпиш (рокендрол) мъдрост. Той имаше предложение за смяна в текста, в една строфа, и това в действителност го направи да звучи по-добре и по-позитивен.
Любимите части на Джеръми? и класики на „ Щурците ” са в програмата на концерта. Готвят много изненади. На премиерата на песента „ Не си самичък ” показаха дружно „ Рок в минало време ” и „ Ромео и Жулиета ". Сега ще има нови попълнения.

„ Душа ", „ Блус за двама ” „ Две праскови и две череши ” - ще прозвучат в нов вид. „ Класика и рок ” ознаменува 45-годишнината на Диана експрес. На 9 март дружно с Русенската филхармония под диригентството на Димитър Косев стартират празничната серия.

„ Балканска рапсодия ” на Виво Монтана към този момент има и видео история.

След любопитния вид на националната ария в нова оркестровка - „ Пустоно бясно / Илюзия ” идва „ Балканска рапсодия ”. Клипът към авторската комбинация на етноджаз групировката потегля премиерно. Видеото е снимано в Мерсин, Турция по време на присъединяване във фестивала „ Citrus “ под режисурата на Денислав Маринов. Музиката и аранжиментът са на Марио Методиев от бенда.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР