Така нареченото увеличаване на Gen Z“ подчертава още една фина

...
Така нареченото увеличаване на Gen Z“ подчертава още една фина
Коментари Харесай

Милениалите са объркани от начина, по който Gen Z използва приложението за камера на своите телефони

Така нареченото „ увеличение на Gen Z “ акцентира още една фина разлика сред милениалите и по-младото потомство. Очевидно двете възрастови групи употребяват функционалността „ увеличение “ на телефоните си по доста друг метод, когато записват видеоклипове.

Според TikTok типичното „ хилядолетно нарастване “ е много общоприетоо. Това включва плъзгане на два пръста върху екрана на телефона, с цел да се усили последователно обект. „ Gen Z zoom “, въпреки това, включва бързо изрязване сред кадър от този, който е по-далеч, към по-близък, което може да има по-драматичен резултат върху фена. Това е по-скоро рязане със скок, в сравнение с устойчиво нарастване.

Увеличението от потомство Z е относително елементарно за потребление, само че изисква няколко трика за редактиране в приложението. Някои консуматори вършат вирусни уроци, с цел да улеснят разбирането.

В един неотдавнашен урок стратегът по наличие на име Амбър Фиглоу (@amber.figlow) изяснява, че магията се случва в постпродукцията. След като снима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР