Така наречената миокимия е състояние, при което кръговият мускул на

...
Така наречената миокимия е състояние, при което кръговият мускул на
Коментари Харесай

Играенето на окото е сигнал за опасни заболявания

Така наречената миокимия е положение, при което кръговият мускул на окото стартира да се свива несъзнателно. Тя от дълго време е известна на лекарите и е много необятно публикувана. Ние назоваваме това " играене " на окото или вибриране.

Обикновено това събитие се появява ненадейно, не трае дълго, само че носи прочут дискомфорт, изключително в случай че индивидът е на публично място и поддържа връзка интензивно. Някои въобще нямат шанс - сходен проблем може да ги изтезава за месец или даже по-дълго, само че това е по-вероятно изключение от правилото, написа zdrave.to.

Ако заради миокимия клепачите се затварят или спомагателни елементи от лицето „ реагират “ на патологията, това е обезпокоителен сигнал, изискващ незабавна здравна помощ.

Въпреки това, доста лекото трепкане може да демонстрира нарушаване на естественото действие на тялото. По-специално, за развиването на неврологични болести (включително заболяването на Паркинсон и блефароспазъм).

Причина за него са неналичието на витамини и минерали, продължителното положение на стрес и постоянна алергична реакция към нещо.

Също по този начин, миокимията може да се прояви като непряк резултат от редица антихистамини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР