Така децата на Созопол ще имат възможност да се възползват

...
Така децата на Созопол ще имат възможност да се възползват
Коментари Харесай

Станислав Губеров: Трябва да инвестираме в изграждането на личности

Така децата на Созопол ще имат опция да се възползват от удобството на технологиите, които ще улеснят образователния развой

24 настолни компютъра „ DELL “, конфигурирани с чисто нови хард дискове, подари на учебно заведение „ Св.св. Кирил и Методий “ в Созопол претендентът за кмет за кмет на Политическа партия ГЕРБ Станислав Губеров. Дарението беше направено благодарение на известна цифрова компания. Така децата на Созопол ще имат опция да се възползват от удобството на технологиите, които ще улеснят образователния развой.

„ Това е единствено крачка напред. Но с общи старания ще подобрим оборудването на созополските образователни заведения, сподели претендентът за кмет Станислав Губеров. Той, дружно с IT - експертът Борис Христов, претендент за общински консултант от листата на ГЕРБ, се срещна с екипа на учебното заведение и увери, че измежду целите му са основаването по-добри условия и възобновяване на оборудването належащо за образованието на децата. „ Ако желаеме да имаме по-добро бъдеще за Созопол, би трябвало да стартираме с поддръжка за децата и младежите. Класната стая е тази, която образува персони и възпитава децата ни в родолюбие “, акцентира Станислав Губеров.

По думите му, всеки един обществено зает човек би трябвало да даде своя персонален принос за подкрепяне на значими за развиването на обществото ни сфери като образованието, опазването на здравето и други

Губеров е и измежду непрекъснатите донори на общината в поддръжка на духовността и културата в Созопол.

Тъй като през днешния ден е Международния ден на учителите, Станислав Губеров се обърна към преподавателите с признателност за труда, вярата и вдъхновението им, и с благопожелание да не престават да творят чудеса със познания, умения и безрезервност, тъй като просветата е най-скъпия завет към нашите деца.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР