Тъжен професионален празник за МВР - съболезнования към близките и

...
Тъжен професионален празник за МВР - съболезнования към близките и
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратурата ще подкрепи институциите в борбата с престъпността и нелегалната миграция

" Тъжен професионален празник за Министерство на вътрешните работи - съболезнования към околните и сътрудниците на починалия чиновник на Гранична полиция! Прокуратурата ще поддържа всички старания на институциите за битка с престъпността и незаконната миграция ". Това написа основният прокурор Иван Гешев в профила си в туитър.
 
Припомняме, че снощи към 20,35 часа в региона на 242-ра пирамида при село Голям Дервент. Граничен наряд в състав сержант Петър Бъчваров и чиновник на Министерството на защитата се натъкват на срез на оградата. Слизайки от служебното МПС, служителят на реда насочва фенера към въпросния срез, последвал е незабавно изстрел от прилежащата територия на Република Турция, с който служителят на Министерство на вътрешните работи е погубен. Това заяви на брифинг вътрешният министър Иван Демерджиев.

 

Стрелбата продължава към 20 минути. Групата, която е произвела изстрелите, се е отдръпнала към вътрешността на Турция. Осъществен е контакт с турските управляващи, подхванати са дейности по определяне на причинителите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР