Сюжетната линия с любовната история на Каръл, бившата жена на

...
Сюжетната линия с любовната история на Каръл, бившата жена на
Коментари Харесай

Цензурираха Приятели в Китай заради сцени с любов между жени

Сюжетната линия с любовната история на Каръл, някогашната жена на Рос от "Приятели ", с друга жена - Сюзън, и последвалата им женитба, беше отстранена от сериала, предаван в Китай.

Макар да цензурират тези подиуми, се оказва, че те са много значима част от сериала и по този начин феновете няма да знаят доста от протичащото се с обичаните шестима герои.

След като Каръл несъмнено харесва дами се развежда с Рос, а по-късно стартира връзка със Сюзън. Сюжетът се заплита още повече, когато се несъмнено, че в действителност Каръл е бременна от Рос. Това обаче се оказва доста значима част от сериала, защото дребното момченце ще би трябвало да бъде хем при татко си, хем при майка си и нейната другарка. Бащата Рос стартира да се тормози, че синът му ще стане мекушав, откакто живее с две дами. Там стартира да му купува "мъжки играчки ", с цел да предотврати това да се случи. По-нататък в епизодите двете дами подвигат женитба.

Има и други неща, които са изменени от сюжета, а част от тях са по какъв начин Джоуи и Чандлър се целуват на Нова година - Чандлър таман скъса с Джанис и се натъжи, че няма кой да го целуне. Тогава Джоуи реши напълно другарски и да го утеши, в което няма и грам полов намек. Друго нещо, което редактирали в Китай е, че когато се спомене, че дамите имат "множество оргазми ", то в китайския дублаж се споделя, че дамите "могат да клюкарстват безкрайно ".

Константин Сталев

създател: Константин Сталев
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР