Symbioz е името на новото попълнение в моделната гама на

...
Symbioz е името на новото попълнение в моделната гама на
Коментари Харесай

Нова семейна количка - Renault Symbioz - видео

Symbioz е името на новото попълнение в моделната гама на Renault. Електрифицираният SUV от пазарния сегмент C е съгласуван с потребностите на фамилиите. Името се отнася до характера на транспортното средство: Symbioz звучи като " симбиоза ", произлизащо от старогръцкото " Symbiosis ", което значи " живеене дружно ". Премиерата на автомобила е планувана за пролетта на 2024 година

Преди 6 години компанията показа концептуална разработка със същото име. Днес името е употребявано за към този момент сериен модел с много по-различен темперамент и не толкоз футуристичен по дизайн.



„ За това ново плътно фамилно транспортно средство искахме име с човешки темперамент, което показва тясната връзка сред фамилията и техния автомобил “, споделя Силвия Дос Сантос, началник на тактиката за именуване, Маркетингов отдел на Renault.

Серийният Symbioz е планиран в сходство с новия дизайн на марката Renault и с дължина единствено 4,41 метра е най-компактният хибрид на Renault в C-сегмента. Интериорът му е съгласуван с потребностите на цялото семейство и предлага обилно пространство и товарен размер.

Освен това Symbioz съчетава най-новата технология на Renault, в това число панорамния стъклен покрив Solarbay с технологията Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) въз основата на течни кристали, която може да бъде затъмнена непрозрачно без ролетна щора, както и E-Tech Full Hybrid мотор със 145 к.с. в композиция с понижено тегло на транспортното средство под 1500 кг за по-нисък разход на гориво.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР