Сякаш Брекзит не внесе достатъчно смут на Острова, през следващите

...
Сякаш Брекзит не внесе достатъчно смут на Острова, през следващите
Коментари Харесай

Строги рестрикции върху гледането на порно


Сякаш Брекзит не внесе задоволително ужас на Острова, през идващите няколко месеца британците ще останат без освен това от европейския си паспорт.

От 15 юли достъпът до порно уеб сайтове на територията на кралството ще бъде даван единствено против документ, свидетелстващ за възрастта на потребителя, оповестиха редица английски издания.

Подобна мярка съставлява международен казус и цели да попречи на лицата под 18-годишна възраст да имат достъп до наличие за възрастни.

" Искаме Англия да се трансформира в най-безопасното място в света за сърфиране онлайн и тези нови закони ще ни оказват помощ да го реализираме ", споделя Марго Джеймс, министър на цифровата и изобретателната промишленост на Острова.

Документите, посредством които жителите ще могат да удостоверяват възрастта си, са кредитна карта, паспорт или шофьорска брошура.

Проверката ще се реализира посредством система, наречена AgeID, която ще се появява като цензурирана страница при отварянето на порно уебсайт.

Верификацията на документи ще е неповторима за всеки уебсайт и ще би трябвало да се реализира при отварянето на нов уеб адрес.

Така 2019 година ще бъде запомнена от днешната юноша на Острова като годината, в която стопираха порното и потока от източноевропейци. Поне едното да бяха оставили...
 Брекзит роди неповторим графит
Брекзит роди неповторим графит

Банкси нарисува по какъв начин се маха звезда от знамето на Европейски Съюз
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР