Своята първородна рожба очаква семейство от старата столица, което повече

...
Своята първородна рожба очаква семейство от старата столица, което повече
Коментари Харесай

Чудо! Заможна, но бездетна 38-годишна търновка, очаква рожба, зачената в сламено легло край храмовете на Кама Сутра в Индия

Своята първородна рожба чака семейство от остарялата столица, което повече от 10 години прави безуспешни опити за дете. Съпрузите пробвали всички вероятни способи на медицината, само че без триумф, осведоми в. " Борба ".

екарите най-после обяснили, че след всяко инвитро вероятността за забременяване понижава и следва да пробват оплождане посредством потребление на донорска яйцеклетка. Мъжът обаче изрично отказал тази алтернатива, защото желал детето да носи гените на неговата обичана жена. Сурогатното майчинство било другата опция, само че в България не е разрешено, а и търновката желала да изпита най-великото чувство сама да си роди рожба.

Двамата съпрузи са на 38 години и са с добре платени специалности. За тях заплащането на инвитро процедури не било проблем и по тази причина провели 5 безуспешни интервенции при „ бащата “ на метода „ бебе в епруветка “ проф. Щерев в София.

Преди 6 години решили да спрат с медицинските интервенции и да пробват различни разновидности. Ходили при една от топясновидките в България, която уверила, че може да им помогне срещу… 3000 лева

В отчаянието си съпрузите платили таксата за забременяване, а тя им дала „ магически мед “, като била безапелационна, че в случай че съблюдават рекомендациите й, след 3 месеца дамата ще е бременна. Това обаче не се случило и когато й потърсили сметка, ясновидката декларирала, че техният случай е първият в нейната процедура, който останал без успех…

Съпрузите и до през днешния ден не могат да повярват, че са се вслушали в нейните препоръки, само че отдават това на своята отчаяност. Казват, че в подобен миг всеки е подготвен на всичко, с цел да има рожба. След неприятната преживелица били изцяло обезверени и спрели да търсят помощ. Решили, че може би господ не им е отредил да имат правоприемник и че ще остареят единствено двамата.

Животът им обаче се преобърнал на 180 градуса след екскурзия в Индия. В средата на май месец отишли на отмора в екзотичната страна. Обиколката им включвала най-големите забележителности в Индия. След Тадж Махал се отправили към чудните храмове на Кама Сутра в Каджурахо.

След като разгледали еротичните статуи, попаднали на индийка на напреднала възраст, която ги спряла и почнала да им приказва на хинди. С помощта на локални хора, които приказват британски, съумели да проведат диалог с нея. Тя упорствала да я последват, тъй като усетила, че имат потребност от помощта й.

Бабата обяснила, че изповядва антично обучение от X век, чиито почитатели са създатели на Кама Сутра творбите. Жената декларирала, че е лечителка на стерилитет и желае да организира сеанс на търновката. Завела ги в дома си и предиздвикала нашенката да легне на сламено легло. Мъжът и екскурзоводът трябвало да изчакат извън.

Извадила три кожени торби, които сложила ниско долу на корема на дамата и изрекла молитва. След това ги изпратила с усмивка, без да желае заплащане за стореното. Двамата търновци траяли обиколката в Индия и не взели изключително съществено старата жена.

В началото на август 38-годишната търновка схванала, че чудото се е случило. Нашенката забременяла по натурален път, без да пие наложителните стимулиращи медикаменти при инвитро процедурите. Според акушер-гинеколога, който следи бременността, всичко е наред и няма признаци на затруднения. Скоро следва родителите да узнаят пола на детето, а терминът за раждане е напролет.

Двамата съпрузи плануват да се върнат в Индия със своето дете, когато доближи възраст, подобаваща за такова огромно пътешестване, и да потърсят старата лечителка, в случай че още е жива, с цел да й се отблагодарят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР