Своя камбана в едноименния комплекс в София има вече Либералният

...
Своя камбана в едноименния комплекс в София има вече Либералният
Коментари Харесай

Либералният интернационал със своя камбана в София

Своя камбана в едноименния комплекс в София има към този момент Либералният интернационал.

Камбаната бе открита от ръководителя на международната организация Хакима ел Хаите и водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
 Камбаните13
Монумент „ Камбаните “ е една от гордостите на София. Открит е за първата детска асамблея „ Знаме на мира “. Днес в него има над 120 камбани от разнообразни страни, в това число две папски – от Йоан Павел II и от папа Франциск. 18 от камбаните „ пеят в хор ” и се дефинират като най-големия музикален инструмент в света.
 Камбаните14
„Мирът се реализира посредством отстояване на свободата, демокрацията, правата на индивида и равенството“ – гласи надписът на камбаната, която през днешния ден открихме дружно с Хакима ел Хаите и делегатите на конгреса на Либералния интернационал, заяви Мустафа Карадайъ.
 Камбаните11
Удоволствие за нас е да честваме 75-ата годишнина на Либералния интернационал в София, сподели Хакима ел Хаите.
 Камбаните12
Българската демократична партия Движение за права и свободи бе хазаин на юбилейния конгрес на Либералния интернационал, който преизбра Хакима ел Хаите за ръководител. Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид бе определен с огромно болшинство за вицепрезидент на международната организация.
 Камбаните1
Движение за права и свободи получи медала „ Ханс ван Баален ” за извънреден принос в популяризирането на демократичните хрумвания в Източна Европа. Същото отличие бе присъдено и на македонската демократична партия. С медала бяха приети заслугите на двете партии за европейската интеграция на Северна Македония.
 Камбаните2  Камбаните4  Камбаните6  Камбаните9
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР