Свикнали сме да я виждаме все мила, усмихната и излъчваща

...
Свикнали сме да я виждаме все мила, усмихната и излъчваща
Коментари Харесай

Когато Меган Маркъл си покаже рогата

Свикнали сме да я виждаме все блага, усмихната и излъчваща едно благородие, особено за кралските особи. Но единствено до преди година-две Меган Маркъл бе просто една от звездите на международния хоризонт, а в този момент е омъжена з апринц, чака детето от него и с горделивост носи купата херцогиня. Как мислим, дали този процес на събитията не я е главозамаял?

Наскоро една от дългогодишните й помощнички, която напусна работа при Джордж и Амал Клуни, с цел да й бъде дясна ръка, реши, че цялото това напрежение й идва допълнително и се сбогува с херцогинята . Сега още една дама, наета да оказва помощ в ежедневните каузи на Маркъл се отхвърли от тази позиция и разкри малко повече за аргументите си.

Саманта Коен е постигнала сделка да напусне своята позиция след раждането на новото кралско бебе напролет на 2019 година Точно когато Маркъл ще има потребност от най-вече помощ. Но очевидно ще би трябвало да я търси на друго място.

 Снимка 394416

А Саманта бе част от антуража на кралския двор цели 17 години, само че когато на плещите й пристигна задачата да обгрижва Меган , здравият разсъдък я посъветва да смени местоработата.

Според източници от двореца, представени от The Sun, Меган е наричана Трудната херцогиня поради кофти характера си . А неотдавна Кейт Мидълтън е посъветвала Маркъл да не предава хората от своя екип, тъй като по този начин не си прави услуга.

На брачната половинка на принц Уилям по никакъв начин не й харесва по какъв начин някогашната актриса се държи с личния състав в двореца Кенсингтън и нееднократно го е изразявала на глас. И това става още една допустима причина Хари и Меган да се реалокират да живеят настрана от Уилям и Кейт.

 Снимка 394468

Сега на херцогинята на Съсекс към този момент й се носи славата на работодател-диктатор, който тормози своите помощници с безкрайните си капризи , някои от тях безусловно неосъществими, друго - много налудничави, а трети - изпратени като строги мейли в пет часа сутринта или непосредствено пробуждане по първи петли .

Към Меган и нейните капризи се подхожда със забележително състрадание и самообладание, тъй като към момента не е научила кралския протокол, а и е бременна и мъчно човек може да й се сърди.

 Меган Маркъл, семейство Мидълтън и едно благотворително събитие
Когато Меган срещна семейство Мидълтън

Една непредвидена композиция

Но очевидно и самата тя се възползва от тази обстановка и си разрешава доста повече , в сравнение с би би трябвало. И най-после нищо чудно никой да не желае да й бъде от помощ...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР