Свикнали сме да виждаме Джорджина Родиргес най-често във ВИП ложата

...
Свикнали сме да виждаме Джорджина Родиргес най-често във ВИП ложата
Коментари Харесай

Сбъднатата мечта на Джорджина

Свикнали сме да виждаме Джорджина Родиргес най-често във ВИП ложата на поредния мач на своя обичан Кристиано Роналдо. Или пък по бански на някоя яхта по време на слънчева отмора. Но с изключение на да поддържа футболиста и да се грижи за децата им, тя намира време и за своята собствена кариера като модел.
 Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден
Джорджина Родригес без Роналдо на 30-я си рожден ден

Къде, по какъв начин и с кого го означи инфлуенсърката

Няма потребност да споделяме, че не го прави за пари, а за наслаждение. И сигурно й харесва всички погледи да са вперени в нея. Това се случи и на подиума по време на ревюто на Vetements Womenswear на Седмицата на модата в Париж, написа People.

Тя разноски прилепнала в горната си част и разкроена в долната спортна рокля в алено, въодушевена от тениската на Роналдо с номер 7 от времето, когато беше част от Манчестър Юнайтед. На цифрата виждаме и подписа на футболната звезда. А от обява в Instagram разбираме, че излизането на подиума на Седмицата на модата е било сбъдната фантазия за аржентинката.

съумя за пореден път да съчетае потребното с приятното и откакто взе участие в стилния конгрес във френската столица, посети дружно с четирите деца на любимия си увеселителния парк Дисниленд. От там тя показа поредност от фотоси, с които ни демонстрира какъв брой добре са си прекарали.

 Бременна ли е още веднъж Джорджина Родригес от Кристиано Раналдо
Бременна ли е още веднъж Джорджина Родригес

Снимките, които озадачиха почитателите ѝ

По време на Седмицата на модата в Париж пък Джорджина Родригес направи и едно забавно самопризнание за своята половинка и неговата кариера, чиито край наподобява към този момент е близо. Пред медии тя разяснява, че Роналдо най-вероятно ще играе още година-две и по-късно ще се пенсионира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР