Свикнали сме да смятаме, че завършената грим визия винаги изисква

...
Свикнали сме да смятаме, че завършената грим визия винаги изисква
Коментари Харесай

Мисия възможна: Красива кожа в горещините

Свикнали сме да считаме, че приключената грим визия постоянно изисква компактен декор дьо загар. Но през горещите летни дни тежкият макиаж е освен в пъти по-нетраен, само че и утежнява кожата и постоянно провокира образуването на акне.

Затова и търсим подобаваща опция измежду другите артикули на пазара. За предпочитане формулата би трябвало да ни обезпечава визия с лек и лъчезарен загар, да прикрива несъвършенствата, а в същото време да не натежава върху лицето и да не води до ненужно потене и задръстване на порите.

 Мисия допустима: Красива кожа в горещините

В този миг на помощ идват ВВ кремовете . Това средство, разпространявано от азиатките, съчетава преимуществата на познатия декор дьо загар и свойствата на овлажняващия крем.

С него можем да създадем нежна визия и да заличим зачервяването, неравностите и петната, до момента в който по едно и също време се грижим за кожата и предотвратяваме появяването на нови проблеми.

Вижте още по тематиката:

Избираме тъкмо този вид артикули, тъй като те са с по-лека консистенция от обичайните декор дьо тени, само че все пак акцентират естествената текстура на епидермиса, матират кожата и не запушват порите – това ги прави идеална алтернатива за лятото.

Благодарение на многофункционалното си деяние, тоналните кремове са подобаващи за всички видове кожа – успокояват раздразненията и възпаленията, подкрепят зарастването на рани, укрепват тъканта и подкрепят възобновяване на защитната преграда, като в същото време се грижат за оптималното равнище на хидратация.

 Мисия допустима: Красива кожа в горещините

В случай, че имате потребност от по-добро покритие, можете да заложите на Секретен сътрудник крем, който съдържа повече пигмент . Той прикрива по-ефективно белезите от акне, спукани капиляри и другите забележки по кожата, само че още веднъж резервира всички потребни свойства на BB крема. 

Друг вид за възстановяване на външния тип и положението на кожата през горещите месеци е замяната на общоприетия декор дьо загар с минерален.

Както подсказва името, формулата му е на минерална основа, без непотребни синтетични добавки. Той е извънредно гальовен – не провокира раздразнение, сухота или алергични реакции. Нещо повече, неговите съставки подкрепят лекуването на възпаления и акне, оптически изравняват фините бръчки и мимическите линии, понижават видимостта на пигментациите и сенките по лицето и в това време не натежават на кожата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР