Световното кикбокс величие Петер Артс пристига днес в София за

...
Световното кикбокс величие Петер Артс пристига днес в София за
Коментари Харесай

К1 легендата Петер Артс пристига днес в София за мастърклас на Професионалната лига на Световния киокушин съюз

Световното кикбокс великолепие Петер Артс идва през днешния ден в София за най-новия подготвителен лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Той ще се организира на 22, 23 и 24 януари в зала " Арена Армеец " при прецизни ограничения, а през днешния ден всички участници в него следва да бъдат подложени на PCR проби.

Трикратният международен първенец в тежката категория на сериите К1 Гран при ще бъде отпред на майсторския клас. В програмата му все още са планувани 5 тренировки, които ще бъдат отдадени на разпоредбите на Профилигата на Световния киокушин съюз ( KWU International Professional League ) и включват доста детайли от кикбокс, муай тай, киокушин и фул контакт. Инициатор за основаването на атрактивния устав, с който се възраждат достоверните правила на киокушин от самото му основаване, е ръководителят на лигата шихан Иво Каменов, който е и ръководител на Нацоналната асоциация на бойните спортове в България.
 Ударно начало на 2021г. за олимпийското ни таекуондо
Ударно начало на 2021г. за олимпийското ни таекуондо

Интензивните тренировки ще продължат 2 седмици

Самият Артс също познава повече от добре този устав и приветства самодейността. Вече трета година той е един от основните инструктори в Професионалната лига и постоянно влиза в ролята на арбитър на елитните бойни галавечери SENSHI, където се играе по тези правила. Сред инструкторите на Професионалната лига на Световния киокушин съюз и рефери на SENSHI са още кикбокс легендите Семи Шилт, Ернесто Хуст, както генералният секретар на Световния киокушин съюз шихан Александър Пичкунов.

Майсторският клас в " Арена Армеец " е първият от поредицата, които предстоят през 2021 година. Той е предопределен за професионални състезатели и ще се организира съгласно всички ограничения за сигурност и стерилизация. Всички треньори и участници ще бъдат подложени авансово на 2 наложителни PCR теста преди да бъдат позволени до практиките.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР