Световноизвестният музикант Съли Ерна отново ще пее на българска сцена.

...
Световноизвестният музикант Съли Ерна отново ще пее на българска сцена.
Коментари Харесай

Съли Ерна пред БНТ: Албумът ми е драстично различен от музиката на Годсмак

Световноизвестният музикант Съли Ерна още веднъж ще пее на българска сцена. Вокалистът на група " Godsmack " ще изнесе концерт в " Арена Армеец " като част от турнето му в Европа. В изявление за Българска национална телевизия музикантът описа за новия си албум и призна за любовта си към българската аудитория.

Съли Ерна: Албумът е фрапантно друг от " Godsmack ", напълно друга музика е. Песните са доста по-лични и по-интимни. Пиша по този метод и нямам проект, когато пиша. Каквото се получи, това е. Ако е хубава ария, я включвам в албума, в случай че не е, отива на боклука.
Когато излезе през 2016-а година, албумът " Hometown life " беше показан единствено в родния град на Ерна - Лоуренс, Масачузетс и в България. Сега, музикантът е на турне в Европа, а България още веднъж е единствената източно европейска страна, която музикантът ще посети. Съли споделя, че българската аудитория е измежду обичаните му.
Съли Ерна: Те са доста буйни, доста е друго от Щатите и публиката там. Оценяват музиката, правят оценка осъществяването.
Концертът на Съли Ерна е на следващия ден вечер в зала " Арена Армеец ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР