Световноизвестният комик Саша Барон Коен взе българка за своя дъщеря

...
Световноизвестният комик Саша Барон Коен взе българка за своя дъщеря
Коментари Харесай

Борат си взе българка за дъщеря - slava.bg

Световноизвестният комедиант Саша Барон Коен взе българка за своя щерка в продължението на шлагера му от 2006 година „ Борат “.

Филмът с присъединяване на младата актриса Мария Бакалова излезе с филмов откъс, от който става ясна и премиерната му дата - 23 октомври.

Изборът в лицето на Мария надалеч не е инцидентен. През миналата 2019 година лентата „ Бащата “, в която тя се отличава с роля, получи Голямата премия „ Кристален глобус “ за най-хубав филм по време на фестивала Карлови Вари.

За нея е известно малко – родена е в Бургас, живяла е към пет години в София, а сега работи в чужбина, където й оказва помощ не какъв да е, а известният наш артист, натрупал триумфи зад граница, Юлиан Костов.

Вероятно той я е насочил да влезе в хумористичния сюжет на Саша Коен, който разсмя света още с "Бруно ", "Диктаторът " и "Али Джи ". В 3-минутната реклама на "Борат 2 " Бакалова се появява постоянно, което подсказва, че ролята й надалеч не е дребна.

Нашенката в роля.

Мария не крие, че с цел да се превъплъщава по най-хубавия метод в заложените й облици се учи от разнообразни кино гении. „ Обичам актьорите Трине Дирхолм и Мадс Микелсен в комплект с режисьорите Ларс декор Триер, Томас Винтерберг и Феликс ван Хрунинген.

Искам да работя с Ксавиер Долън. Иначе в живота се удивлявам на почтени хора, откровени, лоялни, съществени - не претърпявам мързеливи хора, клюкари и такива, които не мечтаят смело “, споделя тя в свое изявление пред „ Телеграф “.

Източнмк: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР