Световноизвестният испански певец Хулио Иглесиас имаше неприятен момент на летището

...
Световноизвестният испански певец Хулио Иглесиас имаше неприятен момент на летището
Коментари Харесай

Задържаха Хулио Иглесиас на летището в Пунта Кана заради 42 килограма храна в багажа

Световноизвестният испански артист Хулио Иглесиас имаше противен миг на летището в Пунта Кана в Доминиканската република. Идващият от Бахамските острови артист беше арестуван, откакто багажът му беше конфискуван поради наличието му.
Инцидентът
Хулио Иглесиас беше подложен на инспекция, откакто дойде с съвсем 42 кг храна в багажа си. Наложи се доминиканските управляващи да се намесят, с цел да ревизират наличието. Инцидентът за малко стигна дотам, че певецът да бъде арестуван за превозване на толкоз огромно количество храна.

Julio Iglesias fermato in aeroporto. Aveva 42 kg di cibo in valigia
— Sky tg24 (@SkyTG24) Съдържание на багажа
Според отчети от програмата Fiesta на Telecinco, Иглесиас постоянно пътува с храна, в това число „ вино и шунка “. Някои допускат, че може да са органични артикули. Съдържанието на куфара обаче било характерно: ягоди, малини, рукола, гъби, боровинки, маруля, фасул, манголд и доста други неща общо 42 кг. 

Но за какво артистът трябвало да носи толкоз огромно количество храна, елементарно налична във всяка страна?
Извинения
По-късно стана ясно, че и президентът на Доминиканската република, и министърът на културата са се извинили на артиста. Всичко се оказа неразбирателство. Очевидно има насекомо пакостник, което е засегнало селското стопанство в региона и по тази причина всички плодове и зеленчуци, които певецът носел, е трябвало да бъдат изследвани.

| Decomisan frutas a Julio Iglesias en República Dominicana
— Diario La Verdad (@laverdadweb) Реакции на случая
В обществените мрежи имаше разнообразни реакции на случая. Доста хора не схващат за какво Хулио Иглесиас е трябвало да носи толкоз огромно количество храна, до момента в който други схващат потребността му от характерни храни. Ясно е, че обстановката е била неуместна за певеца и че случаят е трябвало да бъде позволен бързо, с цел да се избегнат спомагателни проблеми.

Хулио Иглесиас не е имал участия от 2019 година и живее живота си отвън светлините на прожекторите. Според слуховете, той към този момент не може да си спомни текстовете си и би трябвало да употребява инвалидна количка заради влошенота си физическо положение. Той отхвърли тези клюки в обществените медии, като сподели, че се усеща като ужасно.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР