Световноизвестният формат The Chase – брилянтно замислена телевизионна игра от

...
Световноизвестният формат The Chase – брилянтно замислена телевизионна игра от
Коментари Харесай

„Голямото преследване“ е вече в България

Световноизвестният формат The Chase – брилянтно замислена телевизионна игра от най-ново потомство, e към този момент в България. NOVA и емблематичният водещ Ники Кънчев ще провокират българските фенове да се включат в българската й версия – „ Голямото гонене “. От есента всяка делнична вечер от 18:00 ч. знанието ще бъде издигнато в фетиш, а Ники Кънчев ще запознае аудиторията с най-големите мозъци у нас.

Медийният водач в налагането на най-хитовите интернационалните формати в България прави последваща стъпка в реализирането на телевизионни игри. С „ Голямото гонене “ NOVA и Ники Кънчев дават неповторима опция на всички жадни за познание хора.

„ Моята персонална задача е да покажа значимите мозъци измежду нас да и да отлича знанието като полезност. Мисля, че в днешно време то е обезценено. А точно мисленето и любознанието движат света напред. Голямата ми фантазия е най-сетне умните да завоюват по почтен път. В тази игра ще има доста трудности, само че и доста победи “ – споделя водещият на формата.

В огромното си завръщане Ники Кънчев няма да бъде самичък. Той ще застане пред феновете с първокласен тим от най-знаещите хора в България, които ще назовава „ преследвачите “. Участниците в играта ще би трябвало да се изправят против четирима професионални „ преследвачи “ и да отговорят на въпроси, чиито брой може да доближи до 210 единствено в едно предаване. Сумата, която може да бъде извоювана, е неограничена и зависи само и единствено от знанията на играчите и тяхната храброст да поемат опасности.

„ Няма ограничавания за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се подписва на място пред екрана. Но е допустимо и „ преследвачът “ да „ хване “ участниците и те да изгубят извоюваното “ – показа Ники Кънчев в предаването. В допълнение той прецизира, че по-ценната премия е всичко, което обществото може да научи.

Форматът „ Голямото гонене “, спечелил премията на Британската телевизионна академия, е същински празник на знанието. В него могат да се включат всички, които имат куража да се изправят против най-острите мозъци на България. „ Голямото гонене “ дава късмет освен на тези, които към този момент са взели участие в други игри за познание, само че и на готовите за своя блестящ дебют. Единственото изискване е да са навършили 18 години.

Кастингът за набиране на участници ще започва напълно скоро! За повече елементи следете ефира на NOVA, уеб страницата както и на медията.

Впуснете се в „ Голямото гонене “ тази есен по NOVA!

Информация за „ Голямото гонене “

„ Голямото гонене “ (The Chase) е телевизионна игра по автентично основан формат на английския ефирен колос ITV. В нея участниците се състезават против професионален „ преследвач “, който има за цел нито един от играчите да не завоюва паричната премия. Първият водещ в историята на шоуто е световноизвестният Брадли Уолш, който стои в основата на феноменалния триумф на формата съгласно критиците. За първи път шоуто се излъчва през 2009 година и през октомври 2012 година съумява да надмине по рейтинг най-гледаната телевизионна игра – Pointless, която се излъчва в същия часови пояс по BBC ONE. През 2021 година шоуто се трансформира в най-гледаната стратегия на ITV с над 5 милиона фенове.

Досега интернационалната версия на шоуто е осъществена в над 15 страни, измежду които Съединени американски щати, Австралия, Китай, Германия, Испания, Чехия, Словения, Кипър, Хърватска, Сърбия, Гърция, Израел. „ Голямото гонене “ печели премията TV GUIDE AWARD, премията на Британската телевизионна академия през 2018 година и други

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от Юнайтед Медия, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Нова Броудкастинг Груп се развива извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, цифрови платформи, уеб страници и печатни медии. Политематичният ефирен канал NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията. „ NOVA поддържа българските филми “ е дълготрайна тактика за развиване на качествени кино продукции на всички платформи – телевизия, кино, интернет. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати в света. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA XTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР