Световноизвестният диригент Йордан Камджалов и попфолк звездата Софи Маринова се

...
Световноизвестният диригент Йордан Камджалов и попфолк звездата Софи Маринова се
Коментари Харесай

Камджалов: Най-смелият ми проект в живота, поканих Софи Маринова

Световноизвестният диригент Йордан Камджалов и попфолк звездата Софи Маринова се събират в неповторимия театър “Мистерия и независимост ".

На 30 май в зала 1 на НДК ще бъде международната премиера на музикалния театър. Следва посещение гостуване в Античния спектакъл в Пловдив, като концертът там ще бъде на 21 юни. Третата дата от турнето е 30 юни в Летния спектакъл на морската ни столица Варна. Идеята е турнето да отиде и в други градове, както и отвън България. Билетите към този момент са пуснати в продажба.

Маестро Йордан Камджалов не пести суперлативите за неповторимия гений на фолк звездата, като я слага на най-високо равнище като вокален гений и човек. Огромна изненада е също, че в спектакъла Софи ще показва творби на няколко езика.

“Най-смелият ми план в живота! Нещо скандално прелестно, което готвим повече от половин година…. Поканих Софи Маринова, която е знамение като глас и като темперамент, да създадем дружно “Мистерия и независимост и в него вземат участие изумителни хора, които нямат граници в музицирането и Софи Маринова на върха на свободата на мистерията " – споделя диригентът в студиото на “Денят стартира ".

“Ще бъдат изпълнявани три стила – класика, романси и фолклор. Софи Маринова ще пее на френски, на италиански, на немски, на македонски, на съветски, на български, схваща се… Това е за хора със мощна и здрава душeвност, ще се късат дипломи! Това е нов стадий в музикалното взаимоотношение. Много се веселя, че в България има създател като Софи Маринова. С всички сътрудници, с които приказвам, те споделят, че надали има по-музикален човек в България. Казват, че тя има един глас, за който самата тя не подозира нейните благоприятни условия и е един от най-хубавите хора на планетата " – добави още той, написа Signal.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР