Световноизвестният астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на

...
Световноизвестният астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на
Коментари Харесай

Световноизвестният астролог Гал Сасон: 27 април е най-важната дата в борбата с Ковид-19!

Световноизвестният астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България. Той е одобрен създател и нравствен преподавател с многочислени почитатели в Европа, Съединени американски щати и Близкия изток.

Астрологът напомни, че е планувал за такава зараза в своите книги, а повода е събирането на Плутон и Сатурн – две могъщи планети, които предизвикват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 година, когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е криза, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети още веднъж се събират. В България обаче обстановката ще бъде непредсказуема поради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в страната ни ще има изключително позитивна сила, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще употребяваме силата на Юпитер. Завръщането на Юпитер ще помогне на България и поради позицията си – първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи протекция. Това значи, че епидемията ще премине през юли, само че нейният решителен миг ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от ковид в България.

Още при започване на 2020-а Сасон разяснява, че тя ще бъде повратна в историята на човечеството. На въпрос какво можем да чакаме от година, чиито цифри съгласно нумерологията са 4 и 22, той отговори, че те вещаят както тъга, по този начин и нахлуване в тайните на живота. Астрологът акцентира, че 2020-а ще бъде феноменална, тъй като ни предстоят цели 6 затъмнения вместо нормалните 4 и едно от тях съответствува с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на Съединени американски щати.

Освен това още през януари той предизвести за злокобния съвпад сред Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта), по време на който избухна епидемията от короновирус. До финала на годината ще сме очевидци и на „ висш съвпад “ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене, което събитие за първи път от началото на XIX век се реалокира от земните във въздушните знаци. Несполуки ще ни донесе и ретроградното придвижване на Меркурий, Венера и Марс едновременно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР