Световноизвестната марка за безалкохолни напитки Coca-Cola избра да заснеме глобалната

...
Световноизвестната марка за безалкохолни напитки Coca-Cola избра да заснеме глобалната
Коментари Харесай

Coca-Cola засне глобалната си коледна реклама в България

Световноизвестната марка за безалкохолни питиета Coca-Cola избра да снима световната си празнична реклама в България, оповестяват от компанията. Коледното видео се излъчва в над 80 страни по целия свят от началото на ноември. 
Телевизионният клип разпростира магията на Коледа със сюжет, изпълнен с образци на последователност и шерване на положителното. Рекламата разкрива и завръщане на един от най-емлематичните детайли на празничните акции на Coca-Cola, точно коледния камион. Снимка: Coca-Cola
Коледният камион се появява за първи път на телевизионните екрани през 1995 г. и към този момент повече от четвърт век е асоциация за настъпващите празници. Така, към този момент за няколко генерации яркочервеният камион се е трансформирал в знак на коледната магия. От компанията споделиха, че скоро ще дадат повече информация и дали коледният камион на Coca-Cola ще се завърне още веднъж в България. 

Новата коледна акция цели да въодушеви хората да споделят положителното всеки ден, с или без мотив - с всяка добра дума, непретенциозен подарък, благородна постъпка или непредвиден комплимент. 

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР