Световноизвестната диетоложка Антонина Саволюк каза кои хора според нея НЕ

...
Световноизвестната диетоложка Антонина Саволюк каза кои хора според нея НЕ
Коментари Харесай

Никога НЕ пийте кафе, ако сте от тази група хора

Световноизвестната диетоложка Антонина Саволюк сподели кои хора съгласно нея НЕ би трябвало да пият кафе . Тя даде и препоръки по какъв начин да пием кафето си и по какъв начин да не го пием.
Как не би трябвало да пием кафето си
" Кафето не би трябвало да се пие с пълномаслено мляко, сметана и артикули с скотски протеини. В този случай се губят потребните свойства на напитката. Биологично дейните субстанции, антиоксидантите и катехините, съдържащи се в кафето, се свързват доста елементарно с протеините и калция “, споделя тя.
Как да пием кафето си Защо първото КАФЕ би трябвало да е преди 10 часа
Много хора по света започват деня си с чаша ароматно кафе. Дали обаче в някакъв миг сте се замисляли има ли значение часът, в който...
Прочети повече
Саволюк предлага да се пие кафе с чаша вода заради обстоятелството, че тази напитка предизвиква дехидратация. Най-добре е да пиете кафе по време на закуска.

" Кафето има и диуретичен резултат, отстранява водата от кръвния поток. Затова чаша вода след чаша кафе е табиет, който е потребен за всички ".
Кои хора не би трябвало да пият кафе
Човек може да има самостоятелни противопоказания за пиенето на кафе, да вземем за пример хипертония, остеопороза.

" Не се предлага да се пие мощно кафе за хора с диагноза гастрит, язвена болест. Останалите могат да пият кафе. Към кафето можете да хапнете леки сладкиши - сушени плодове, няколко фурми или парче шоколад " приключва Антония Саволюк.
Топ-9 на най-странните предписания за кафе
Всеки фен на кафето има свои секрети, които ревностно не бърза да споделя надлъж и нашир. Ето някои от най-необичайните предписания за кафе...
Прочети повече
Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР