Световно известният вокалист беше през уикенда в Банско за участие

...
Световно известният вокалист беше през уикенда в Банско за участие
Коментари Харесай

Във фен клуба на Банско има нова звезда- фронтменът на Рейнбоу Рони Ромеро

Световно известният вокалист беше през уикенда в Банско за присъединяване във второто издание на Пиринските рок вечери.

На срещата си с кмета Иван Каден артистът показа възхищението си от Банско и желанията си да идва постоянно тук през всички сезони. Рони Ромеро бе изключително впечатлен от архитектурата на старинните бански къщи и съчетанието на дърво и камък във всички градежи.

Но в случай че имаше нещо, което дефинитивно го завоюва в бъдеще да бъде тук освен за почивка, а и за креативна работа, е дълбоката обич на банскалии към Банско. След като чу „ благо Банско, благи валести камене “ в превод на британски, Рони Ромеро разбра, че rock and roll и rolling stones са термини, известни на банскалии надалеч появяването на музикални стилове и банди.

На дадената по-рано конференция кметът Иван Кадев съобщи желанията на общината да обогатява културния си календар и в него да откри място и рокендрол фестивал.

Огромният интерес на разноезичната аудитория, препълнила централния площад в двете концертни вечери, бе доказателство, че Банско рок фестивал ще утвърди града като целогодишна фестивална дестинация на международно равнище

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР