Световният №1 Новак Джокович ще пристигне у нас заради Sofia

...
Световният №1 Новак Джокович ще пристигне у нас заради Sofia
Коментари Харесай

Кралев: Разочарован съм от Григор, Джокович ще играе на Sofia Open 2019

Световният №1 Новак Джокович ще дойде у нас поради Sofia Open 2019, заяви министърът на спорта Красен Кралев, съгласно който сърбинът ще организира безвъзмездни уроци с български гении и ще се включи в формалната част от шампионата. Остава и опцията при предпочитание Джокович да взе участие в конкуренцията в " Арена Армеец ".

" Моята информация е, че Новак Джокович ще участва в България на Sofia Open 2019. Ако не като участник, то ще даде няколко безвъзмездни уроци на нашите деца, и също да се включи в формалната част от шампионата. Организацията досега е съвършена. Чичо му Горан Джокович е шеф на шампионата, има голям опит, оправя се по ослепителен метод. Също и БФТенис натрупа сериозен опит при организирането на шампионати ", сподели Кралев, представен от Нова телевизия.

Министърът не скри и разочарованието си от думите на Григор Димитров, който прикани да се организират повече дребни шампионати у нас вместо да се организира един огромен.

“Въобще не одобрявам думите на Григор като рецензия, защото е имало доста Фючърси преди този момент, а той не е играл в тях. Да не изместваме тематиката от това, че в България има един прелестен АТР шампионат, който тази година ще е най-силен. Ще вземат участие шестима тенисисти от Топ 20, които са предпочели София, тъй като знаят, че тук изискванията са страхотни, а равнището непрестанно се повишава. Вместо да се радваме на този шампионат, да разясняваме, че имаме потребност от Фючърс-и, е несериозно. "

Участието на Циципас на Sofia Open 2019 провокира нервност измежду почитателите му

" Казал съм го хиляди пъти. Когато желае, Григор е добре пристигнал да взе участие. Ние не вършим шампионат единствено за един човек, който и да е бил той. Турнирът е задоволително мощен и ще дойдат огромни имена. Имаме и една “уайлд кард ”, която ще отиде при някой от отпадналите рано от Откритото състезание на Австралия. " /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР