Световният шампион за професионалисти в тежка категория във версиите IBF,

...
Световният шампион за професионалисти в тежка категория във версиите IBF,
Коментари Харесай

Антъни Джошуа може да се бие с Кубрат Пулев още на 28 октомври в Кардиф

Световният първенец за експерти в тежка категория във версиите IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (19-0, 19 KO) може да се бие с формалния кандидат за международната купа на IBF Кубрат Пулев (25 – 1, 13 КО) още на 28 октомври в Кардиф.

Сензационната вест заяви персонално промоутърът на английския боксьор Еди Хърн.
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория
Украинската легенда Владимир Кличко (64-5, 53 KO) е уведомил Еди Хърн, че няма да се върне за реванш против Антъни Джошу в Обединеното кралство.

Джошуа победи Кличко пред 90 000 фенове на стадион “Уембли” на 29 април.
 Джошуа е новият боксов крал в тежка категория
“Лас Вегас е любимец измежду градовете-претенденти да бъде хазаин на реванша сред Антъни Джошуа и Владимир Кличко”, съобщи Хърн.

“През идващите две седмици ще определим датата и мястото. Според мен, Кличко ще се съгласи да организира реванша, в случай че той се организира в чужбина. Не мисля, че той ще желае да се боксира в Кардиф. Струва ми се, че Владимир ще се съгласи на реванш, тъй като той се радваше на последното събитие и ще желае да взе участие в още една огромна борба. Не мисля, че в този случай парите за него имат значение. Мястото на реванша може да бъде Вегас, може да е Лагос (Нигерия), само че от позиция на логистиката първият вид е най-хубав. Ако Владимир не желае да организира този дуел, то Антъни Джошуа ще се бием с формалния кандидат на IBF КУбрат Пулев на 28 октомври в Кардиф “, безапелационен е Хърн.

 Кубрат Пулев - Кевин Джонсън
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР