Световният шампион за 2010 г. Нийл Робъртсън и финалистът в

...
Световният шампион за 2010 г. Нийл Робъртсън и финалистът в
Коментари Харесай

Нийл Робъртсън и Джъд Тръмп ще направят снукър шоу в София на 19 декември

Световният първенец за 2010 година Нийл Робъртсън и финалистът в " Крусибъл " от 2011 година Джъд Тръмп ще създадат снукър шоу в София. Австралиецът и англичанинът ще премерят сили на 19 декември в зала " Униврсиада ".

Билетите за събитието към този момент са в продажба в мрежата на " Ивентим ". Пропуските са в пет ценови категории - 40 лв., 60 лв., 80 лв., 100 лв. и 150 лв.. Форматът на мача към момента не е разгласен.

Организаторите от Българската федерация по снукър оповестиха 10% отстъпка за феновете, които са посетили някой от четирите срещи на Рони О`Съливан и Стивън Хендри в България. За задачата при покупка от каса би трябвало да бъде показан билет от някой от дуелите, които се състояха в София, Пловдив, Варна или Бургас, а при онлайн резервация - да бъдат въведени първите 20 числа от баркода на билета.

 Тръмп завоюва първото издание на шампионата от сериите РТС в София
© LAP.bg

Тръмп завоюва първото издание на шампионата от сериите РТС в София

" Мачът ще бъде с лек спортен темперамент, защото двамата ще играят за награден фонд и спечелилият ще завоюва по-голямата част. Така че няма да бъде просто шоу, а ще има малко повече адреналин ", сподели ръководителят на Българската федерация по снукър Олег Велинов в ефира на " Евроспорт ".

Робъртсън и Тръмп към този момент са гостували у нас за ранкинг шампионата от сериите Players Tour Championship " България оупън ", който се организираше от 2012 до 2015 година Англичанинът завоюва първото издание на конкуренцията, а австралиецът игра край през 2013 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР