Световният шампион във Формула 1 за 2009 година Дженсън Бътън

...
Световният шампион във Формула 1 за 2009 година Дженсън Бътън
Коментари Харесай

Бътън не е съгласен с Окон

Световният първенец във Формула 1 за 2009 година Дженсън Бътън реагира на изявлението на Естебан Окон, отдадено на съотборниците на Фернандо Алонсо. Французинът съобщи, че той се е справил най-добре като съотборник на Алонсо, като единственото изключение от това изказване е 7-кратният международен първенец Люис Хамилтън.

“Ако погледнете кариерата на Фернандо, единственият му съотборник на неговото равнище беше Люис. Нито един от останалите не се е справил по-добре от мен ”, изясни Окон, който остава в Алпин, а Алонсо ще кара за Астън Мартин от началото на идващия сезон.

“Ще би трябвало да не се съглася ”, отговори задочно на Окон Бътън със собствен пост в Twitter.
 Окон: Аз съм най-хубавият съотборник на Алонсо, след Хамилтън Окон: Аз съм най-хубавият съотборник на Алонсо, след Хамилтън
Окон се състезава за втори сезон дружно с Алонсо и несъмнено се показва мощно против испанеца, предходната година остана зад Фернандо в класирането, само че този сезон е пред двукратния международен първенец.
 Алонсо: Ще стигна до старт №400 Алонсо: Ще стигна до старт №400
Бътън се състезава дружно с Алонсо през 2015-2016 в отбора на Макларън, който обаче беше измежду новобранците във Формула 1. През 2015 Бътън приключи пред Алонсо, само че през 2016 испанецът събра повече точки от Дженсън.
 Големият началник на Алпин: Не успяхме да задържим Алонсо Големият началник на Алпин: Не успяхме да задържим Алонсо
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР