Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа отправи комплименти към

...
Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа отправи комплименти към
Коментари Харесай

Джошуа: Пулев има страхотна боксова основа

Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа насочи похвали към българския боксьор Кубрат Пулев, който най-вероятно ще бъде идващият му противник на кръга. Промоутърът на Джошуа Еди Хърн към този момент удостовери, че съвсем несъмнено Кобрата ще получи късмет да се бие за международните трофеи през април или май идната година, защото е формален кандидат на Международната боксова федерация (IBF).

“Той има страхотна боксова основа. Бил се е в аматьорския бокс и брат му също е боксьор. Той скоро ще се изправи против мен като формален кандидат ”, разяснява Джошуа пред Скай Спортс. Хърн съобщи, че най-вероятно възможният мач сред Джошуа и Пулев ще се състои на новия стадион на Тотнъм – “Тотнъм Хотспър Стейдиъм ”. Изказванията на Хърн се отразиха и на букмейкърските къщи, които незабавно дефинираха Кобрата за любимец за идващ конкурент на Джошуа. Според Скайбет коефициентът това да се случи е 1.44, до момента в който ставката за Александър Усик е 3. Коефициентите за Дилиан Уайт, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри са над 10.

Джошуа показа мнението си и за другите си евентуални противници в близко бъдеще:

Александър Усик: Той идва от страхотна боксова школа, която те учи да удряш и да не те удрят. Изучавам Усик, с цел да съм наясно с неговите мощни и слаби страни. Нямам самообладание да се изправя против това предизвикателство.

Дионтей Уайлдър: Той е доста надарен, има доста опит, от което се нуждае всеки боксьор. Веднъж когато стигнеш равнището на международен първенец, няма връщане обратно. Неговият път към триумфа е направен съвършено, тъй че приветствам него и екипа му.

Тайсън Фюри: Той се въодушевява от Мохамед Али. Умее да приказва, умее и да се бие. Талантлив боксьор.

Дилиан Уайт: Дилиан се показва добре и почисти името си от всевъзможни обвинявания. Той е като военен кон, мощен, квалифициран. Готов съм още веднъж да се бием. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР