Световният шампион с тима на Германия Марио Гьотце призна, че

...
Световният шампион с тима на Германия Марио Гьотце призна, че
Коментари Харесай

Гьотце: Беше грешка да съм в Дортмунд, можеше да отида в Ливърпул

Световният първенец с отбора на Германия Марио Гьотце призна, че завръщането му в Борусия Дортмунд през 2016 година е било неправилно решение.

Запитан за възможна неточност, която е направил в професионалната си кариера, той сподели за подкаста " Spielmacher ": " Вероятно да се върна в Борусия Дортмунд. Трябваше да взема друго решение ".

" Имах една или две други варианти, също в Ливърпул при Юрген Клоп. За мен стъпката в чужбина, откакто играх в Борусия Дортмунд и Байерн, щеше да бъде добре. Това направих четири години по-късно ", добави германецът.

Футболистът, който в този момент е в Айнтрахт Франкфурт, провокира огромно неодобрение измежду почитателите, когато мина от Борусия Дортмунд в Байерн Мюнхен към месец преди финала на Шампионската лига през 2013 година сред двата тима.

След три години в немския първенец, той се завърна в Дортмунд, само че имаше сложен интервал. След това Гьотце подписа с ПСВ Айндховен, преди да се завърне в Бундеслигата и да облече елипа на Айнтрахт Франкфурт през 2022-а.

Гьотце, който вкара победния гол за Германия на финала на Световното състезание през 2014 година, сподели, че " би било добре " да играе в чужбина тогава, имайки поради и голямото внимание от страна на медиите след неговата паметна вечер в Рио де Жанейро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР