Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар беше осъден

...
Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар беше осъден
Коментари Харесай

Осъдиха световния шампион по щанги Карлос Насар на 7 месеца, карал дрогиран

Световният първенец по повдигане на тежести Карлос Насар беше наказан на 7 месеца отнемане от независимост с 3 години изпитателен период и санкция в размер на 450 лева Решението е на Районния съд в Поморие, оповестява БиТиВи.

 

След подписване на съглашение с прокуратурата присъдата на Насар става условна. Мотивите са, че казусът е случаен – щангистът е дал документи от 14 допинг проби, в които нито един път не е открито съществуване на упойващи субстанции. Освен това спортистът е млад (18 години), без престъпно минало и е измежду българските очаквания за орден на олимпийските игри.
 
Това значи, че Насар ще може да взе участие на европейското състезание в Армения през април.

 

„ Давам неприятен образец и скърбя за постъпката си. Това е, което мога да кажа. Не желая да приказвам за тази обстановка. Благодарен съм, че не е станало най-страшното - да пострада някой на пътя. Няма да се повтори повече! Взех опиата случайно. "

 

„ Взех опиати случайно, скърбя за постъпката си. Аз съм на 18 години, върша международни върхове за мъже и малко или доста съм недоверчив, че употребявам допинг, което е неуместно и не е по този начин! Нямам проекти да върша каквито и да е закононарушения! Само надпревари ми предстоят и тренировки. Дай, Боже, да сме живи и здрави ", добави Насар.

 

През лятото на предходната година полицейски патрул пробва да спре край Слънчев бряг управлявания от него джип, в който пътуват още едно момче и момиче. Младият ни състезател не стопира и стартира гонене към 20 км. Автомобилът на щангиста въпреки всичко е спрян край поморийското село Каменар.

 

Дрегер за опиати демонстрира приложимост на амфетамин и метамфетамин. Отделно от това се оказало, че 18-годишният щангист е карал, без да има брошура.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР