Световният шампион по бокс в тежка категория на Световния боксов

...
Световният шампион по бокс в тежка категория на Световния боксов
Коментари Харесай

Уайлдър: Пулев е смел боксьор, Джошуа е страхливец

Световният първенец по бокс в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) - Дионтей Уайлдър, се изрече много ласкаво по адрес на Кубрат Пулев, а в това време назова Антъни Джошуа страхливец.

" Той е самоуверен и мощен войник. Мисля, че има мощна воля и мощна душeвност ", сподели Уайлдър за българина, представен от ESPN.

По думите му Кобрата има забавни мачове, като този против Владимир Кличко за международната купа през 2014 година, в който българинът позволи единствената си загуба на професионалния кръг.

Оттогава Пулев на два пъти си заслужи правото да бъде наложителен кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF).

До 14 февруари се чака щабовете на Кобрата и на Джошуа да официализират дуела за международната купа на IBF. По всяка възможност дълго чаканият мач ще бъде в Лондон в края на май или при започване на юни.
Уайлдър и Фюри дадоха обещание нокаути в реванша "Ще му откъсна главата на 22 февруари ", закани се първенецът на WBC
В момента Дионтей Уайлдър се приготвя за реванш против Тайсън Фюри на 22 февруари. Срещата ще бъде в Калифорния, а двамата са подготвени да решат разногласието кой е по-добър, откакто първият им конфликт през 2018 година приключи наедно със съдийско решение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР