Световният номер 8 Андрей Рубльов загуби от Брандън Накашима с

...
Световният номер 8 Андрей Рубльов загуби от Брандън Накашима с
Коментари Харесай

Четвърта поредна загуба за Андрей Рубльов на турнира в Барселона

Световният номер 8 Андрей Рубльов загуби от Брандън Накашима с 6:4, 7:6(6) за час и 53 минути във втори кръг на шампионата от серията ATP 500 в Барселона. Това бе четвърта поредна загуба за руснака, след разочароващите му отпадания в Индиън Уелс, Маями и Монте Карло.

Загубата на Рубльов, както и отказването на Карлос Алкарас, значат, че двамата най-високопоставени в шампионата са навън.

Американецът Накашима сподели по-добри нерви в основните моменти, като проби сервиза на руснака при 4:4 в първия сет и по-късно съумя да затвори сервиз гейма си.

Вторият сет ходя гейм за гейм, като международният номер 87 още веднъж имаше късмет да пробие Рубльов при 4:4, само че поставеният под номер 2 в схемата се оправи с трите точки за пробив и съумя да се добере до тайбрек.

Двамата тенисисти си направиха общо пет мини пробива, като още веднъж американецът сподели по-добра игра в решителните моменти и съумя да хвърли бомбата на тазгодишния шампионат в Барселона.

Nakashima shines records a second Top-10 victory of his career as he defeats Rublev 6-4 7-6!
— Tennis TV (@TennisTV)

На осминафиналите Накашима ще се изправи против спечелилия от дуела сред Томас Етчевери и Ник Хард.

Друг подложен се сбогува с присъединяване си в този шампионат. Номер 15 в схемата Борна Чорич загуби с 6:2, 7:5 от Факундо Диас Акоста за час и 37 минути. Аржентинецът ще се изправи против Фабиан Марожан или Лука Ван Аш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР