Световният номер 17 Григор Димитров чака с нетърпение началото на

...
Световният номер 17 Григор Димитров чака с нетърпение началото на
Коментари Харесай

Григор Димитров: Вълнувам се от завръщането си в Акапулко

Световният номер 17 Григор Димитров чака с неспокойствие началото на шампионата в Акапулко. Българинът, който завоюва конкуренцията в Мексико при дебюта си през 2014 година, е една от огромните звезди на започващия на 15 март шампионат от категория АТР 500.

Със особено известие в обществените мрежи, 29-годишният Димитров показа вълнението си от обстоятелството, че още веднъж ще играе в Мексико.
Снимка: Instagram
" Исках да ви кажа какъв брой се вълнувам да се завърна в Акапулко. Винаги се любувам доста на това място, имам прелестни мемоари от това красиво място. Идвам още веднъж. Благодаря ви за поддръжката ", сподели Димитров в късото видео, оповестено от уредниците на конкуренцията.

Vamos a dejar este saludo por aquí y solo diremos una cosa:

see you soon in Acapulco,!

|
— Abierto Mexicano (@AbiertoTelcel)

През 2020-а в Акапулко бе последният шампионат на българина преди прекъсването на сезона поради пандемията. Тогава той доближи до полуфинал след победи над Дамир Джумхур, Адриан Манарино и Стан Вавринка преди да загуби от Рафаел Надал.

Димитров е подложен под номер 5 в главната скица. Другите звезди, удостоверили присъединяване, са Стефанос Циципас, Александър Зверев, Диего Шварцман и Милош Раонич.
Снимка: Instagram
Българинът ще се пусне и в шампионата на двойки, където ще си партнира с американеца Томи Пол.

След присъединяване в Акапулко Григор ще играе и на Мастърса в Маями преди да се завърне в Европа за начало на сезона на клей.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР