Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович и Доминик

...
Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович и Доминик
Коментари Харесай

Джокович и Тийм оформиха мощната четворка в полуфиналите на Ролан Гарос

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович и Доминик Тийм са втората двойка на полуфиналите в шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ". Това стана ясно, откакто Ноле се оправи безпроблемно с Александър Зверев с 7:5, 6:2, 6:2, а австриецът се наложи изрично над Карен Хачанов с 6:2, 6:4, 6:2.
 Надал: Да играя с Федерер на Ролан Гарос е нещо особено
Така ще забележим най-мощната четворка в предпоследната фаза от надпреварата. Джокович ще спори с Доминик Тийм, а Рафаел Надал и Роджър Федерер ще имат поредна класическа борба.

Дотук Ноле води с 6:2 в директните мачове с австриеца. На клей обаче има тъждество от 2:2 победи. През 2016 сърбинът завоюва на " Ролан Гарос ", само че Тийм взе реванш през 2017-а в Париж. Този сезон Джокера завоюва в Мадрид със 7:6, 7:6.



При дамите сигурно ще забележим нова шампионка освен в Париж, само че и в шампионат от Големия шлем въобще, откакто по-рано през днешния ден Аманда Анисимова елиминира носителката на титилата за предходната година Симона Халеп с 6:2, 6:4. Двата полуфинала там са разпределени на " Сюзан Ланглен " и " Симон-Матийо ".

Ето и програмата в петък:

Централен корт " Филип Шатрие ", начало 13:50 часа:
Роджър Федерер - Рафаел Надал
Новак Джокович - Доминик Тийм

Корт " Сюзан Ланглен ", начало 12:00 часа:
Ашли Барти - Аманда Анисимова

Корт " Симон-Матийо ", начало 12:00 часа:
Йохана Конта  - Маркета Вондрушова
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР