Световният ден на бащата, бащинството и родителските грижи на мъжа

...
Световният ден на бащата, бащинството и родителските грижи на мъжа
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: 6 стилни подаръка за Деня на бащата

Световният ден на бащата, бащинството и родителските грижи на мъжа публично се празнува на 16 юни. Тази години празникът се пада в неделя.

Допускаме, че не е толкоз известен, колкото женският му еквивалент, който се празнува на 8 март, и заради тази причина за него е належащо в допълнение напомняне.

Предлагаме ви тази седмица да изненадате най-важните мъже в живота си - татко ви или бащата на децата ви, с благ прочувствен жест. Защото постоянно има място за още една порция делнична наслада в сърцето на родителя или спътника в живота ви.



via GIPHY

Предлагаме ви няколко особено подбрани аксесоара от Fashion Days за мъже, които можете да поръчате още през днешния ден с огромно понижение. Сигурни сме, че най-малко едно от тях откровено ще зарадва своя адресат! Не забравяйте - татковците също имат потребност от вашето внимание и любов!

Десенирана риза по тялото by ESPIRIT (36,99 лв)*

 риза Fashion Days

Класическата риза е наложителен детайл от дрешника на всеки благородник, без значение от възрастта и общественото му състояние. Тя е подходящ избор за всеки мотив, а една численост вповече в никакъв случай не е непотребна. Моделът на ESPIRIT е със дребен фигурален десен и елегантно разчупва консервативния отегчителен модел. Едновременно моден и удобен избор за елегантни татковци!

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 66,00 лева

Унисекс раница Hoyal с капаче by Napapijri (103,99 лв)*

 раница Fashion Days

Перфектен подарък за татковците, които обичат да пътуват, да живеят пълноценно и се нуждаят от нещо стилно и качествено с нужния огромен капазитет, с цел да побира всичките им такъми. Раницата има спомагателен отдел за преносим компютър, което я прави комфортна и за завършения в градска среда.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате 101,00 лева

Мултифункционален часовник с железна верижка by Tommy Hilfiger (223,99 лв)*

 часовник Fashion Days

Часовник в спортно-елегантен жанр с кварцов механизъм е съвършеният аксесоар за всеки убеден и целенасочен мъж. Луксозна и стилна опаковка със сантиментално обръщение ще бъде съвършен свършек на тази първокласна изненада. В умозаключение ви подсещаме суеверието, че когато подарявате часовник на някого, той би трябвало да ви го "плати " със алегорична сума - една или две монети биха били изцяло задоволителни.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако го купите през днешния ден, спестявате 176,00 лева

Кожен колан by Emporio Armani (156,99 лв)*

 колан Fashion Days

Още един типичен избор, подобаващ за практични и стилни татковци. Този дизайнерски колан е формиран от ествествена волска кожа - качеството среща естетиката, а изчистеният модел е съвършено неангажиращо допълнение към всяка визия и за всеки мотив.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако го купите през днешния ден, спестявате 83,00 лева

Кожен портфейл с двойно огъване by Guess (59,99 лв)*

 портфейл Fashion Days

Според обичайните поверия парите притеглят още пари, затова в случай че подарите на някого портфейл, той ще се радва на огромно материално благоденствие. Моделът от естествена кожа е с двойно огъване има едно поделение за карти и две за банкноти. Напомняме ви, че съгласно традицията преди подаряването му се чака да сложите в него пари, за предпочитане монети.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако го купите през днешния ден, спестявате 65,00 лева

Комплект бутонели и щипка за вратовръзка by NEXT (49,00 лв)

 бутонели Fashion Days

Стилен, удобен и грациозен избор за татковци, които обичат да поставят грижа за външния си тип и обръщат внимание на детайлностите. Убедени сме, че този комплект в сребрист цвят, украсен с кристали, ще изненада прелестно всеки същински познавач.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР