Световните сили са си наложили да предотвратят по-широка ескалация на

...
Световните сили са си наложили да предотвратят по-широка ескалация на
Коментари Харесай

Британският външен министър: Израел e твърдо решен да отвърне на ...

Световните сили са си наложили да предотвратят по-широка ескалация на спора в Близкия изток след десетилетия на борби посредством подставени лица и прокси групировки в района.

 

Иран инициира офанзивите в отговор на хипотетичен израелски въздушен удар против комплекса на посолството му в Дамаск на 1 април, при който бяха премахнати двама генерали и няколко други ирански офицери.

Иранските ракети и дронове, изстреляни в събота, бяха свалени главно от Израел и неговите съдружници, като не предизвикаха смъртни случаи, а единствено незначителни вреди. Но Израел твърди, че би трябвало да отмъсти, с цел да резервира доверието в своите възпиращи средства. Иран споделя, че смята въпроса за завършен към този момент, само че ще отвърне още веднъж, в случай че Израел го направи.

 

" Ясно е, че израелците вземат решение да работят ", уточни Камерън пред публицисти при започване на визитата си в Йерусалим. " Надяваме се да го създадат по метод, който допустимо минимум да ескалира спора ", посочи той.

Вашингтон и други западни държавни управления показаха вяра, че новите стопански наказания против Иран ще оказват помощ да убедят Израел да редуцира обсега на своето възмездие. Камерън означи, че Англия желае да види координирани наказания против Иран от Г-7, които се срещат тази седмица в Италия.

 

" Трябва да им бъде обещано ясно и недвусмислено обръщение от Г-7 ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР