Световните медии разпространиха страшно предсказание на италианския учен Рафаело Бенданди,

...
Световните медии разпространиха страшно предсказание на италианския учен Рафаело Бенданди,
Коментари Харесай

Италиански учен направи страшно предсказание за Европа

Световните медии разпространиха ужасно предсказване на италианския академик Рафаело Бенданди, живял 1893-1979 година. То се отнася за Рим и може да се извърши единствено след няколко дни.

Ученият предсказва, че на 11 май ще стане ужасяващо земетресение, след което в Рим " камък върху камък няма да остане ". Независимо от всичко, той не показва годината, когато това може да се случи. Както се твърди, от този момент доста поданици на Рим всяка година се опасяват от злополуката, не пускат децата си на учебно заведение, а някои даже краткотрайно напущат града при започване на май.

По данни на някои източници, за вярващите в предсказанията, най-голямата нервност се развихря на 11 май 2011 година. От астрономическа позиция денят е необикновен с това, че Венера, Юпитер, Марс и Меркурий се подреждат дружно, което е известно като " церемониал на планетите ". Разстоянието сред Венера и Юпитер е едвам на 0,6 градуса. Това е най-тясното им събиране от началото на XXI в. В края на май към групата ще се причисли и Луната, а Юпитер и Марс ще стартират да се отдалечават от Венера и Меркурий.

Рафаел Бенданди е създател на няколко астрономични и геологични теории, приети от лъжеучените. Също по този начин, през 1959-та година той твърди, че е разкрил в Слънчевата система още една планета, която се намира сред Слънцето и Меркурий. Нарича я Фаенца, в чест на града, в който е роден.

източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР