Световните лидери бяха много пестеливи в оценката си за разходката

...
Световните лидери бяха много пестеливи в оценката си за разходката
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Пригожин и Путин имат традиции в отношенията си, САЩ са знаели за похода, но не са ни казали

„ Световните водачи бяха доста спестовни в оценката си за „ разходката ” на бойци на частната войска „ Вагнер ” в няколко града в Русия. Медиите в Русия се държат от държавното управление и от Путин. За вътрешна приложимост походът на бойци на частната войска „ Вагнер ” свърши работа – това е следващата победа на Путин ”. Това съобщи специалистът по политически връзки проф. Росен Стоянов пред.

По думите на политолога Цветанка Андреева притежателят на „ Вагнер ” Пригожин описа за пръв път, че войната в Украйна не е за вероятно нахлуване от НАТО. „ Съединени американски щати са имали информация за случилото се на 25 юни (походът на „ Вагнер ” към Москва) още на 14 юни. Ние сме партньорски служби, щом няма подадена към нас такава информация, значи не разчитат на нас като положителни сътрудници ”, сподели тя.

„ Да благодарим за следващ път, че сме членове на НАТО. Ако не бяхме, представете си какво би станало. В този миг имаше и гърмежи във военните фабрики, някак – наслагват се събития ”, сподели Андреева. По думите й Пригожин и Путин имат обичаи в връзките си, ръководителят на частната войска държи връзките му в Африка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР