Световни звезди поздравиха Кирил Евтимов за ЧРД Кирил Евтимов с

...
Световни звезди поздравиха Кирил Евтимов за ЧРД Кирил Евтимов с
Коментари Харесай

Световен шампион поздрави Иво Димов за празниците

Световни звезди поздравиха Кирил Евтимов за ЧРД Кирил Евтимов с Голям шлем в Лондон - снима се с Меси и Азар Кирил Евтимов подари вино на легендата Таньо Ганев Емо Ангелов подари екип на Хасково 1924 на харизматичен почитател

Световният първенец с Франция Робер Пирес поздрави кмета на Димитровград Иво Димов за празниците.

Вдигналият международната купа с отбора на " петлите ", преди 20-ет години нападател написа на тениска на ФК Димитровград 1947: " На кмета Иво Димов, с най-хубави пожелания " и се разписа изпод. Тениската му бе занесена в Лондон от огромния му другар Кирил Евтимов, станал прочут като Човекът в кадър.

Легендата на Арсенал даже заречен, че като пристигна в България на посетители на Киро, безусловно ще поканят и кмета Димов на мачлето на дребни малки врати, което са си дали обещание с бургазлията. Французинът е една от най-харизматичните фигури от близкото минало и е дипломат на Лига Европа, Арсенал и испанската " Ла Лига " по света. Евтимов разказал на Пирес, че Иво Димов е с изключение на отличен градоначалник и доста добър футболист и постоянно разцъква мачлета с другари, също така играе постоянно и в отбора на ветераните на Димитровград.

Като основен експерт в Министерството на финансите Евтимов беше преди повече от месец на инспекция в димитровградското село Крепост, където инспектира новата 30-ет метрова противопожарна кула. Покрай работата си и любовта си към футбола Кирил се срещна и сприятели и с кмета на Димитровград, който му подари екип на локалния отбор.

Сега Евтимов реши да му върне жеста, като при следващото си посещаване в Лондон се разбра със своя другар Робер Пирес да му разпише тениската и да я подари на кмета.

Освен към Димов Пирес насочи и привет към родния град на Евтимов - Бургас, който през днешния ден чества своя празник - Никулден.

Харизматичният футболен ентусиаст беше в британската столица, с цел да изгледа два мача на обичания си Челси - с ПАОК в Лига Европа и с Фулъм, в следващото лондонско дерби от Висшата лига. За благополучие и в двете срещи сините лъвове от Лондон го зарадваха с победи с по 2:0. Киро съумя да види и успеха на Тотнъм против Интер, в едно от огромните дербита на Шампионската лига с 1:0, предходната седмица.

Естествено фенът не пропусна да се срещне и с други футболни звезди като именития вратар Лука Маркеджани, Хавиер Санети, Сеск Фабрегас. Видя се също с приятеля на Стоичков Джанфранко Дзола и сегашният треньор на Челси Маурицио Сари, от който разбра, че в миналото Сари доста харесвал нашият нападател Валери Божинов.

Интересен е и фактът, че по време на мача сред Челси и ПАОК в Лига Европа Евтимов се срещнал и с един от най-големите почитатели на сините от Лондон в Хасково - Владо, който от скоро е на работа във Англия. Владо е и част от фенклуба на Левски " Непримиримите Синьо Хасково ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР