Световни медии разпространиха ужасяващата прогноза на учени, че Трета световна

...
Световни медии разпространиха ужасяващата прогноза на учени, че Трета световна
Коментари Харесай

Учени с ужасяваща прогноза: Третата световна война е неизбежна!

Световни медии разпространиха ужасяващата прогноза на учени, че Трета международна война сигурно ще има. Математици от университета във Флоренция са анализирали разнообразни версии на събитията и са стигнали до извода, че войната ще пристигна, написа Блиц.

``
реклама

Според тях, повода за започване на боен спор ще възникне, даже в случай че обществото е " райско ".

Освен това се твърди, че тази война може да е последната в историята на човечеството.

Предсказание за трета международна война прави и  мъж на име Майкъл Филипс. Той твърди, че е роден през 2043 година, само че е пътувал обратно във времето, с цел да ни предизвести за идната крах. Майкъл твърди, че когато бил на 18 години той бил определен за всички опити, свързани с пътешестване във времето и е чувствал, че няма различен избор, с изключение на да опита най-малко да спре идните събития. Той споделя, че Северна Корея се е опитвала да пусне нуклеарно оръжие в Съединени американски щати в края на 2018 година, само че това щяло да стане през 2019 година.

Промени в климата 
Вече е добре прочут фактът, че климатът се променя с тревожна скорост. Честотата на естествените бедствия се ускорява през последното десетилетие и всичко се дължи на световното стопляне, което пък води до захлаждания в някои елементи на света. Най-студената зима през последните 5 години се планува, че ще удари най-вече страни в Северното полукълбо. Аместа като Англия ще доближат най-ниски стойности от -17. За съпоставяне – последният път, когато температурата е била толкоз ниска във Англия е през 1795 година

Постоянно следене 
Почти на всеки му се е случвало да си купи нови слушалки и сега, в който се прибере от магазина, да стартира да получава реклами на слушалки в обществените мрежи. През последната година станахме очевидци на няколко абсурда със сигурността ни в обществените мрежи, както и до каква степен персоналните ни данни са предпазени. Предсказанията гласят, че през 2019 персоналната ни информация ще бъде употребена още повече.

Слънчево изригване 
Доставчиците на сателитни услуги са добре осведомени със слънчевите стихии. Те стартират с изригване на повърхността на слънцето, като от време на време може да се стигне до изхвърляне на огромни количества разтопена плазма в Космоса. Проблемът е, че тя има доста мощно магнитно поле, което може да смути радиовълните и всичко, което визира електрониката. Очаква се, че през 2019 слънчевото изригване ще аргументи щета на множеството спътници и голям безпорядък в инфраструктурите на електрическата сила и превоза.

Хората и животните ще общуват 
Нострадамус е предсказал, че през 2019-та година животните ще бъдат по-близо до хората и ще има хора, които ще могат да беседват с тях.

Доналд Тръмп ще се разболее
Едно от пророчествата на баба Ванга за 2019 е обвързвано с 45-тия американски президент. Според нея той ще се разболее от непозната болест, която ще докара до мозъчен инсулт загуба на слух и контузия на мозъка.

Владимир Путин ще бъде атакуван
Според баба Ванга още един политически водач ще има ужасна година. Срещу съветският президент ще бъде изработен опит за нападение от личната му защита, а Европа ще изпадне викономически срив.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР