Световната шампионка за девойки под 20 години в тройния скок

...
Световната шампионка за девойки под 20 години в тройния скок
Коментари Харесай

Начева ще участва и на Европейското за мъже и жени в Берлин

Световната шампионка за девойки под 20 години в тройния скок Александра Начева ще взе участие и на Европейското състезание за мъже и дами в Берлин през август. Все още 16-годишната ни вяра, която преди седмица завоюва сребърен орден на еврошампионата за девойки под 18 години в Дьор, има затрупан норматив от по-рано през сезона, само че не беше решено дали ще започва в Германия. При завръщането си в България през днешния ден двамата споделиха, че Начева ще взе участие на огромния конгрес.
 Световната шампионка Александра Начева се прибра в България @@@

“Ще участваме, това е опит за мен, те са огромни дами, а аз съм още под 18 години. Ще съм малко по-въодушевена, когато видя звездите и моите идоли, не мисля, че ще съм по-спокойна”, разяснява Начева идното си присъединяване в Берлин.
 Световната шампионка Александра Начева се прибра в България @@@

“Това беше нейно предпочитание. Ако зависеше единствено от мен, много бих се почудил. Когато обаче покри норматива в София, дори нямаше по какъв начин и дума да обеля да не взе участие, тъй като не знам какво щеше да направи. Явно е играч, който желае да се показва и да бъде пред публиката и няма потребност да го спирам. Важно е там да си даде резултата, който даде тук и ще видите, че този човек има доста огромно бъдеще. Защото европейски и международни медалисти сме виждали доста и след това не можем да ги съхраним. Дай Боже да я съхраним за по-големия спорт”, сподели наставникът й.  Световната шампионка Александра Начева се прибра в България @@@

СНИМКИ: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/SPORTAL.BG
ФОТОГАЛЕРИЯ от завръщането на международната шампионка ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР